Лондонски полицай бе атакуван от чернокож мъж посред бял на улица в британската столица, а

...
Лондонски полицай бе атакуван от чернокож мъж посред бял на улица в британската столица, а
Коментари Харесай

Чернокож атакува жестоко полицай в Лондон

Лондонски полицай бе атакуван от чернокож мъж посред бял на улица в английската столица, а видео с нападението провокира остри реакции в обществените мрежи, оповестяват медиите на Острова. Атаката е осъществена, до момента в който по целия свят се организират всеобщи митинги против расизма.

От фрагментите се вижда по какъв начин служител на реда е повален на земята и ритан от негър мъж, събират се още няколко цветнокожи, като един от тях даже се пробва да изрита в главата лежащия на земята еднообразен. Тогава се намеси колежка на атакувания представител на реда, избухва спор сред служителите на реда и нападателите, който продължава към минута. Инцидентът е станал през вчерашния ден в Хакни, Източен Лондон, а нападателите са задържани и обвинявания в нахлуване против представители на реда. Атакуваният служител на реда и колежката му са леки пострадвания след конфликта.

Нападението провокира остри реакции от полицейската асоциация на Обединеното кралство, а в Тутър вътрешният секретар Прити Пател дефинира офанзивата като " отвратителна, шокираща и позорна ". Кметът на Лондон Саник Хан бе безапелационен, че " офанзиви против нашата полиция няма да бъдат толерирани ". 

През уикенда във Англия имаше антирасистки митинги, като тук-там се стигна до конфликти сред стачкуващите и служителите на реда. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР